fbpx

OKK-center
OKK-center er et firma beliggende i Holbæk, som er specialister i outdoorudstyr, primært indenfor kajak, kano, klatring mm.. Firmet afholder derudover kurser, events og ture indenfor samme områder. Medarbejdere fra firmet et tilknyttet efterskolen som lærer i valgfaget “Outdoor”. Man vil med fordel kunne få rådgivning til køb udstyr hos OKK-centeret, og udstyr kan ligeledes købes gennem firmaet til fordelagtige priser.
Se i øvrigt www.okkcenter.dk

Scuba up – v/ Peter Jensen
Scuba Up er et lokalt dykkercenter, det har stor erfaring med undervisning af netop unge, og som har godt udstyr og gode faciliteter i forhold til at få dykkerundervisningen til at blive en rigtig god oplevelse.
Peter – som ejer dykkercenteret, har mange års erfaring som dykkerinstruktør, og er fantastisk til at få alle med på holdet. Sikkerheden er i top, og med et certifikat fra Scuba Up, vil du ikke kun få et certifikat, men også en sikkerhed for gode oplevelser, og certifikatet for alvor skal “luftes”.
Peter er tilknyttet som lærer på valgfaget “Dykning”. Man vil med fordel kunne få rådgivning til køb udstyr hos Peter, og udstyr kan ligeledes købes gennem Scuba UP til fordelagtige priser.
Se i øvrigt www.scubaup.dk

Birkemosegård – Økologisk landbrug/gårdbutik

Birkemosegård ligger på Sjællands Odde mellem Overby og Havnebyen med vand til den ene side, og i et område med en stor koncentration af økologiske landmænd. Det giver gode økologiske vækstbetingelser for både dyr og afgrøder. Ud over at dyrke landbrug, driver Birkemosegård også en gårdbutik, hvorfra gårdens mangeartede varer sælges. Birkemosegård leverer gode sunde produkter til hele Sjælland på daglig basis.
Birkemosegår skal være med til at berige undervisningen på skolens FOOD-linje.
Se i øvrigt: www.birkemosegaard.dk

“Rikkeline” – ved Steen Jørgensen
Steen Jørgensen er en særdeles erfaren fiskeskipper fra Sjællands Odde, og er ejer af fiskekutteren “Rikkeline”. Steen har fisket hele sit liv, og har erfaring med stort set alle form for fiskeri. Steen har fisket kystnært omkring Odsherred hele sit liv, og har udemærket sig ved at være god til at “invitere” interesserede indenfor i hans virksomhed. Har således haft mange turister og fiskeinteresserede med på sin kutter, og er en blændende formidler.
Steen sikrer kvaliteten og udviklingen af dette vigtige fag på skolen, sammen med lærerne. Han lærer os at anskaffe og anvende det helt rette grej, viser os gode fiskepladser, lærer os at gøre fisken klar til at panden, bålet, gyden, eller hvad FOOD-linjen foretrækker den pågældende dag.
Se i øvrigt: www.facebook.com/HavfriskFiskFraKa71RikkeLine/

Nykøbing Sjælland Sejlklub
Snekkevej 11
4500 Nykøbing Sj.
Efterskolen samarbejder med sejlklubben om det maritime liv på havnen, tilgangen til jollesejlads, kapsejlads og det praktiske arbejde i forhold til vedligeholdelse af sejlskibe. Anneberg Efterskole er inviteret til Havnens dag lørdag den 9. juni. Efterfølgende ser Efterskolen frem til at være en del at det lokale foreningsliv på havnen i Nykøbing Sjælland – til gavn for Nykøbing Sejlklub og eleverne på Anneberg Efterskole.
Formand – Allan Wiingaard – allan.wiingaard@gmail.coma – tlf.: 9320 9600
http://http://www.nk-s.dk/

Luk menu